Bij vertrek uit Nederland

Van Lienden relocation

Voorbereiding vertrek en verhuizing

Ook wanneer het dienstverband afloopt kan Van Lienden u weer van dienst zijn bij het vertrek van uw werknemer.
Wij verlenen assistentie bij het voorbereiden van het vertrek en de verhuizing. Op deze wijze kan de expat zo lang mogelijk doorwerken en is een gestroomlijnd vertrek geregeld.

Afmelden bij overheden

Bij vertrek moeten ook allerlei formaliteiten worden afgehandeld. Van Lienden kan bij het doorlopen van de verschillende procedures helpen. Wij zorgen ervoor dat uw werknemer formeel wordt afgemeld bij de IND en dat het verblijfsdocument aan de IND wordt geretourneerd.
In overleg worden overheden geïnformeerd en diensten geannuleerd.

Afmelden bij IND

Het is belangrijk om de werknemer op de juiste wijze af te melden bij de IND. Bij de kennismigranten regeling bent u immers verantwoordelijk voor de employee en bent u gebonden aan de regels van het convenant dat u heeft afgesloten als werkgever met de IND. Wij adviseren u hier desgewenst in de te volgen stappen.

Gegarandeerd vertrek bij einde dienstverband (Schipholservice) en afhandeling verblijfsdocument

Wij hebben een speciale service waarbij uw werknemer en  familieleden worden begeleid naar Schiphol. Wij helpen bij het inchecken op Schiphol en nemen bij de douane de verblijfsdocumenten in ontvangst.

Schoonmaak en oplevering woning

Wij vragen verhuisoffertes  aan en kunnen desgewenst op de verhuisdag aanwezig zijn bij het inpakken leeg opleveren van de woning. Tevens kunnen wij een schoonmaakploeg regelen zodat de woning schoon wordt opgeleverd zodat uw werknemer met een gerust hart kan vertrekken. Wij regelen in dat geval ook de afmelding bij de energieleveranciers, geven meterstanden door en zorgen voor eindafrekeningen.